Uvjeti korištenja

Podaci o izdavaču

Internetska stranica "LEGAL_NOM_SITE" (LEGAL_URL_SITE) objavljuje informacije koje proizlaze iz službi Ministarstva Europe i vanjskih poslova.

Osoba odgovorna za objave, u smislu članka 93-2 zakona br. 82-652 od 29. srpnja 1982., je LEGAL_RESPONSABLE_PUBLICATION.

Tehnologija i web hosting

Stranica je proizvedena pomoću SPIP-a, programa otvorenog koda pod GNU/GPL licencom.

Hosting osigurava Ecritel, 84 rue Villeneuve 92110 Clichy-la-Garenne

Ponovno korištenje sadržaja i poveznica

Osim ako se izričito ne spominje intelektualno vlasništvo trećih strana, sadržaj ovih mrežnih stranica nudi se pod otvorenom licencom verzije 2.0 od travnja 2017. link na licencu.

Konkretno, slobodno ih možete reproducirati, kopirati, mijenjati, izdvajati, transformirati, komunicirati, distribuirati, redistribuirati, objavljivati, prenositi i iskorištavati, pod uvjetom da navedete njihov izvor, njihov datum posljednjeg ažuriranja i da ne zavaravate treće strane u pogledu informacija sadržanih na njima.

Bilo koja javna ili privatna stranica ovlaštena je uspostaviti, bez prethodnog odobrenja, vezu (uključujući duboku) na informacije objavljene na ovim mrežnim stranicama.

Autorska prava na fotografije

Fotografije na ovoj stranici dolaze iz različitih izvora.

Fotografije iz produkcijskog centra Ministarstva Europe i vanjskih poslova mogu se slobodno reproducirati u Francuskoj i inozemstvu, isključujući bilo kakvu komercijalnu upotrebu i uz obvezno navođenje izvora.

Potrebno je navesti : "Fotografija: MEAE / ime fotografa"

Fotografije visoke rezolucije za objavljivanje također su dostupne na zahtjev pod istim uvjetima korištenja. Kontaktirajte nas.

Za fotografije iz drugih izvora, molimo da zatražite dopuštenje od navedenog izvora.

Klauzula o odgovornosti

Informacije ponuđene na ovoj stranici pružaju se kao usluga za javnost. Unatoč svoj pozornosti pridanoj transkripciji službenih tekstova, provjeri sadržaja i informacija, objavljeni sadržaji ni na koji način ne mogu garantirati točnost i povlačiti odgovornost Ministarstva Europe i vanjskih poslova.

Informacije i/ili dokumenti dostupni na ovoj stranici podložni su promjenama u bilo kojem trenutku i mogu biti podložni ažuriranjima.

Ministarstvo Europe i vanjskih poslova ni pod kojim okolnostima ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu bilo koje vrste koja proizlazi iz tumačenja ili korištenja informacija i/ili dokumenata dostupnih na ovim stranicama.

Nude se mnoge poveznice na druge stranice, privatne ili službene, francuske ili strane. Njihova prisutnost ne obvezuje Ministarstvo u pogledu njihovog sadržaja, a namijenjena je samo tome da korisniku interneta omogući lakše pronalaženje drugih izvora informacija o traženoj temi.

Politika privatnosti

Saznajte više o našoj politici zaštite osobnih podataka.

Pristupačnost

Ministarstvo Europe i vanjskih poslova obvezuje se učiniti dostupnim svoje web stranice u skladu s člankom 47. Zakona br. 2005-102 od 11. veljače 2005. godine.

Pogledajte izjavu o pristupačnosti stranice "LEGAL_NOM_SITE"

Mjerodavni zakon

Bez obzira na mjesto korištenja, ova stranica je regulirana francuskim zakonom. U slučaju bilo kakvog spora, i nakon neuspjeha svih pokušaja pronalaženja sporazumnog rješenja, francuski sudovi će imati isključivu nadležnost za rješavanje ovog spora.

Za sva pitanja u vezi s ovim uvjetima korištenja stranice, možete nam pisati na sljedeću adresu:
Ministère de l’Europe et des Affaires étrangères
Direction de la communication et de la presse
Pôle numérique
37, quai d’Orsay
75007 PARIS

Kontaktirajte nas putem e-pošte

Pišite webmasteru

Moguće je poslati komentare ili prijedloge webmasteru stranice. Nastojat će ih uzeti u obzir. Međutim, ne može odgovoriti na posebne zahtjeve ili zahtjeve koji nadilaze strogi okvir administrativnog ili tehničkog upravljanja stranicama.

Dernière mise à jour le : 29. rujna 2022